Resor inspiration

Vad kan man göra i sommar?


Sommar och sol, semester eller lov. Sommaren är tiden för ledighet och att hitta på saker. Så vad kan man göra i sommar? 

Besök Gröna Lund 

Befinner du dig i Stockholm så kan du besöka Gröna Lund. Även om du inte är en fantast av karuseller så kan det vara kul med ett besök på Gröna Lund. Här kan du umgås med dina nära och kära – detta är en plats för skratt. Du kan ta lotter och spela spel, ni kan köra femkamp. Det finns många restauranger för att äta gott, flera barer för att dricka något kallt. Sen kan du ju självklart åka det ena mer nervkittlande än det andra, tills du skrattat så mycket att du har ont i magen. 

Campa 

Du kan åka på semester och campa. Det finns många olika campingar att välja på i Sverige. Du kan tälta, bo med husvagn eller husbil, eller hyra stuga. Äger du ingen husvagn eller husbil så kan du hyra eller låna av någon som har. Det är en riktigt mysig semester där ni umgås nära och har mysigt. Lägg bort mobilerna och bara koppla av. Utan internet, mobiler oh tv så kan ni istället bada, spela spel och prata. 

Vandra 

Gillar du naturen så kan du ge dig ut och vandra. Det finns många olika leder att gå, både i Stockholm och uppe i fjällen. Vandrar du i fjällen så får du tänka på att vädret kan vara väldigt växlande, och på vissa platser kan det vara snö då det är så högt upp. 

Sola och bada 

Är det varmt och soligt så är svensk sommar underbar. Det finns jätte många olika badstränder i Sverige och du kan ge dig ut på en riktig badstrands turné. Besök så många olika badstränder du kan, ta ett dopp och skriv en recension så alla andra som funderar på att besöka just det badet kan läsa dina tankar och upplevelser därifrån. 

There are currently no comments.